byhorse

Om

Kontakt:

Charlotte Frisch  
070-6691907
charlotte@byhorse.se

Charlotte Frisch by Horse AB
Brotorpsvägen 3
174 41 Sundbyberg

organisationsnummer 556921-7549
bankgiro 149-9334
swish 123 593 53 58

Leveransadress för varor:
Charlotte Frisch by Horse
c/o Sadelmagasinet
Landsvägen 30
192 72 Sollentuna

Om Charlotte:

Hästar har alltid varit en stor del av mitt liv och min ryttarkarriär började på Sigtuna Ridskola. Första egna häst, Melody, köptes 1987. Därefter har många härliga hästar passerat genom åren.

Jag har under 90-talet jobbat för den amerikanske dressyrtränaren Phillipe Davenport i Madrid och varit elev hos Jan Brink på Tullstorp. Jag har drivit inackorderingsstall och utbildningsverksamhet för häst och ryttare.

Efter många års slit i stallet bestämde jag mig för att studera och skaffa mig ett arbete utanför hästvärlden. Jag valde att ha kvar hästarna som hobby och arbetade under  många år inom bank och finans i olika roller som säljare och senare i flera ledande befattningar.

När jag fick möjligheten att kombinera försörjning med hobby så tog jag chansen. Charlotte Frisch by Horse startades 2009 och samtidigt 2009 – 2013 arbetade jag som ridskolechef på Upplands-Bro ryttarförening.

CF Byhorse AB erbjuder:

- Sadelinpassning och försäljning av nya och begagnade hopp- och dressyrsadlar. I samarbete med Sadelmagasinet erbjuds ett stort urval av nya och begagnade sadlar.
-Dressyrträning. Jag är utbildad C-tränare i dressyr och håller regelbundet träningar och kurser.
- Konsulttjänster inom organisation, kommunikation och ekonomi erbjuds till företagare. Gärna inom hästnäringen men även företag med andra verksamhetsinriktningar.
- Rekryteringstjänster. För den lilla företagaren är det ännu viktigare att ha ”rätt man på rätt plats”. Jag hjälper dig att hitta din nästa medarbetare!