Ångerrätt/ prov av begagnad sadel
Du kan beställa en begagnad sadel i webshopen. Ange det betalningsalternativ som du vill använda om du ska behålla sadeln. Du kan prova sadeln i lugn och ro hemma under 5 dagar. Om den inte passar så kan du retunera den i samma kartong med bifogad retursedel. Du kommer i så fall att bli debiterad för frakt tur och retur 490kr. OBS! Kreditupplysning tas och vi skickar endast till din bokföringsadress. 

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla från den dag du mottager dina varor eller väsentlig del av denna. Du får naturligtvis packa upp varan och prova den. Tänk på att för att de returnerade produkterna ska kunna anses som oanvända måste dessa vara i väsentligt oförändrat skick. När använda varor returneras kommer vi göra en värdeutvärdering av varan. Vid nyttjande av ångerrätten är kunden ansvarig för returkostnad samt att varan kommer fram hel. Om kunden önskar byta till annan vara så debiteras fraktavgift. Vid kampanj där vi ger "Fri Frakt" debiterar vi frakt på ev byte av varor. Ingen ångerrätt gäller på rea-varor eller underkläder. 

Returfrakt
Vid byte eller retur av andra varoe än sadlar står du som kund för frakten. Kontakta alltid oss vid retur så mailar vi dig en retursedel då vi INTE hämtar ut paket hos ombud. Frakten debiteras olika beroende på mängden varor och dess vikt. Generellt debiterar vi frakten enligt följande: 1 vara - 69kr/väg, 2-3 varor - 119kr/väg, efterföljande varor 69kr/väg.

Om du har betalat med Klarna:
På deras hemsida kan du flytta fram förfallodatumet på fakturan med tio dagar och få underlag för den ändrade faktura från Klarna.

Läs mer på:

https://www.klarna.com/se/kundservice/retur-och-leverans/hur-gor-jag-for-att-returnera-varor